Щойно! Велика повітряна битва! ЗСУ розбили авіацію окупантів – перші подробиці!

На південному напрямку відбулася повітряна битва між літаками ЗСУ та окупантів.

В результаті українські пілоти відмінно спрацювали і уникнули ракетних ударів ворога, повідомили в оперативному командуванні “Південь”.

“Винищувач противника вдарив двома керованими ракетами “повітря-повітря” по парі наших літаків. Штурмовик і винищувач віртуозно ухилилися від удару. Втрат немає”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що також ворожа авіація працювала по позиціях ВСУ в Миколаївській області. Нанесено 2 удари вертольотами. Втрат внаслідок ворожої атаки серед бійців ЗСУ немає.

Словаччина готова передати Україні винищувачі МіГ-29, але є умоваВорожі спроби розвідати наші позиції в Миколаївській області перервала точна робота зенітно-ракетного підрозділу. Всього за добу 21 червня ракетно-артилерійські та інші підрозділи виконали 150 вогневих завдань. Українська авіація в цей час атакувала росіян 5 разів.

Також повідомлялося, що бійці Збройних сил України завдали нищівного удару по російському винищувачу Су-25 в Луганській області. Літак був збитий з американського переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger. Пілот збитого військового літака катапультуватися не встиг.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *