Щойно! У Зеленського жорстко відповіли Кличку: “банальний хайп”. Вимагають відповіді

В Офісі президента заявляють, що не займалися питанням установки декорацій на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві, а мер столиці Віталій Кличко не міг не знати про заплановані зйомки з ними.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

“Дуже дивна подія. Таке враження, що пан Кличко, який займає офіційно два ключових пости в міській ієрархії, просто не усвідомлює, що саме він як керівник Київської міської державної адміністрації несе відповідальність за управління територією міста. Як представник виконавчої влади. І тому викликає, м’яко кажучи, здивування його спроба все списати на когось і влаштувати банальний хайп”, – зазначив радник.

На думку Подоляка, не може бути “сюрпризом” для виконавчої влади в місті ні дрифт під Софійським собором, ні установка якихось об’єктів для зйомок на Алеї Героїв Небесної Сотні.

“Це немислимо. Для чого тоді створювалася система погоджень у місті? Що взагалі тоді роблять у КМДА десятки чиновників? Це точно не може бути нормальною ситуацією, коли в будь-якому суспільно важливому місці міста можна робити все що завгодно, і при цьому ніхто не може відповісти: а хто це погодив?”, – заявив радник голови ОП.

 

“Офіс президента точно не керує питаннями установки в Києві об’єктів для зйомок або декорацій до чогось. Цим повинна займатися міська влада”, – зазначив Подоляк.

Він нагадав, що “за цю вулицю також відповідає і адміністрація Меморіального комплексу, яка очевидно знала, що на вулиці щось планується”.

Подоляк дивується, чому на етапі погоджень не можна було уникнути непорозумінь і “навіщо потрібно було все доводити до публічного скандалу”.

“Всі ці структури в місті повинні просто виконувати свою роботу, щоб не виникало подібних позаштатних ситуацій”, – заявив він.

 

“У Києві достатньо вулиць, щоб проводити будь-які зйомки, не викликаючи обурення городян. Це як мінімум. Як максимум, потрібно просто добре розуміти, що таке міське господарство і як ним ефективно управляти”, – вважає він.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *