Щойно! Порошенка накрили: заганяє себе в кут: Разом з Мариною. Виходять на вулицю – почалось. Цинізм зашкалює

Як вчора стало відомо, Петро Порошенко за два дні витратив 5,7 мільйона гривень.

Про це свідчать дані його декларації.

За 21-22 липня він оплатив послуги з проживання та транспортні послуги. Країною, де були здійснені угоди, зазначено Україну. А от які саме послуги оплачував екс-президент України в декларації не відображено.

З 25 по 29 липня Порошенко відпочивав в Хорватії. В тому числі, ніжився на розкішній яхті «Катіна», оренда якої коштує, за інформацією ЗМІ, близько 11 мільйонів гривень в тиждень. Так що з великою часткою ймовірності можна припустити, що гроші були витрачені саме на відпочинок.

Що тут скажеш – красиво жити не заборониш!

Як би там не було, відпочивши, Порошенко вочевидь вирішив зібрати на День Незалежності свій парад мілітаристів, де він буде головною дійовою особою. Парадоксально, але Порошенко за часів президентства фактично створив «український Талібан».

Про це пише Телеграм-канал ТАЙНЫ ДЕПУТАТА.

При ньому розцвіли парамілітарні угруповання, які дуже швидко почали наводити свої «порядки» на вулицях: обкладати даниною бізнес, рейдерити підприємців, залякувати політичних опонентів, кришувати забудовників, бити журналістів.

Більшість з угруповань діють за межами закону і не мають нічого спільного із захистом національних інтересів. Вони добре організовані і озброєні, фінансуються з тіньових кас.

Порошенко було наплювати, чим це може закінчитися, якщо ситуація вийде з-під контролю.

Але тепер він відхрещується від участі в створенні таких організацій і навіть спонсорує багато з них, РОК, частково вкладаючи в Нацкорпус. Він прекрасно розуміє, що дестабілізація ситуації в країні у стані війни зіграє йому на руку. Порошенку дуже потрібні бійні на вулицях.

Телеграм-канал Недоторкані пише, що в Порошенко вже традиційно свій парад на День Незалежності. Своя Покрова, свій Новий рік з привітаннями від самого себе.

Петро Олексійович, ви хіба не помічаєте, як заганяєте себе в кут, з якого не зможете вийти? – резюмує телеграм канал

Як би там не було, День Незалежності України цьогоріч святкуватимуть під гаслом «Ти у мене єдина». У програмі — військовий парад, концерти, «саміт перших леді та джентльменів».

Програму святкувань опублікувала пресслужба Офісу президента. Заходи з нагоди Дня Державного прапора та 30-річчя незалежності триватимуть з 22 до 24 серпня.

«У ці три дні по всій країні відбудеться понад 150 подій, приурочених до 30-річчя незалежності України. Всі вони будуть об’єднані слоганом «Ти у мене єдина», який символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців», — зазначили в ОПУ.

Так, 22 серпня за участю Президента Володимира Зеленського відбудеться вручення відзнаки «Національна легенда України».

23 серпня, у День Державного прапора України, у географічному центрі нашої країни в Черкаській області за участю Глави держави відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого стяга – символу нашої незалежності. Урочистості пройдуть у всіх областях країни.

Також у цей день у Києві відбудеться установчий саміт ініціативи Президента України «Кримська платформа», яка об’єднає всі наявні національні та міжнародні зусилля з деокупації українського півострова.

Цього ж дня відбудеться саміт перших леді та джентльменів «М’яка сила у новій реальності», який ініціює дружина Президента України Олена Зеленська.

Крім того, 23 серпня запланований святковий концерт для лідерів держав у Національній опері України за участю легенд опери та балету.

У День Незалежності України, 24 серпня, на центральній вулиці столиці відбудеться святковий парад Збройних Сил України, що символізуватиме силу нашої незалежності. Заплановані заходи за участю представників і техніки всіх сил сектору безпеки і оборони України та країн-партнерів.

Цього ж дня відбудеться концерт італійського співака Андреа Бочеллі.

Увечері 24 серпня на НСК «Олімпійський» розпочнеться святкове шоу «Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни», у якому візьмуть участь естрадні зірки, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *