Щойно! Охорона ледве встигла – на Порошенка “накинулися”: Гетьман у паніці. Ветеран не стримався

Вчора у Дніпрі після виступу Петра Порошенка до Гетьмана вирішив підійти ветеран АТО, щоб поставити логічне питання. Щоправда, колишній президент втік, приховуючись у кільці охорони під гасла «Геть!».

Про це на своїй сторінці у Фесбуці повідомив політичний коментатор Михайло Шнайдер, запостивши відповідне відео.

«На цьому відео ми можемо побачити, як після вчорашнього виступу в Дніпрі, охорона “Гетьмана” героїчно захистила його від всього-на-всього одного АТОшніка, який намагався поставити йому просте запитання – чому він пиляв і ділив за спинами армії?

Спілкуватися з ветераном “Гетьман”, який нібито виступає за демократичність і прозорість, не став і сховався за тонованим склом авто, за що і отримав порцію помідорів», – пише Шнайдер.

Сам ветеран, після втечі «сивочолого», емоційно звернувся до журналістів:

«Панове журналісти! Хлопців втратили, хлопці гинули… Ходили під кулями та під осколками. Одне питання: чому він грабував країну за нашими спинами?», – сказав він.

До слова, під час виступу Порошенко так кричав в мікрофон про «Армії. Мову. Виру», що той почав давати збої. Але мова не про це – лицемірство вже не приховати, адже коли кричиш про «армію» треба мати сміливість виходити до армії та дивитися у очі, а не втікати, ховаючись за натовпом охорони.

Відзначимо, що український журналіст Дмитро Гордон також емоційно вилаяв колишнього президента Петра Порошенка під час свого виступу в прямому ефірі. У той момент він говорив про можливу причетність політика до розкрадання армії.

Журналіст особливо наголосив на тому, що невдоволений через те, що деякі люди хвалять Порошенка через армію. Один друг розповідав Гордону, що колишній президент побудував українську армію.

“Що ж він побудував, коли там зараз розкривається, що замовлення вони робили оборонні, вони ж крали мільйонами та десятками мільйонів, якщо не мільярдами”, – гнівно заявив журналіст Про Порошенка.

Більш того, Гордон назвав колишнього президента і його підлеглих “мародерами”. Тема української армії настільки розлютила телеведучого і блогера, що він не зумів стриматися і вилаявся матом.

“У воєнний час свою армію обдирати. Що може бути гірше? І все одно багато людей кажуть, що Порошенко хороший” – зазначив Гордон, вибачившись за мат в прямому ефірі.

Нагадаємо, що Петро Порошенко і його найближче оточення опинилися в центрі гучного корупційного скандалу, пов’язаного з армією, ще два роки тому. Про це йшлося у розслідуванні “Bihus.info”. Загалом журналісти встановили щонайменше 250 мільйонів гривень, зароблених через 3 основні фірми-прокладки. Такою фірмою виступала “Кузня на Рибальському”, яка тоді належала Порошенку.

До речі, п’ятого президента України як колишнього Верховного головнокомандувача декілька разів викликали дати свідчення в рамках великого розслідування щодо збройної агресії Росії проти України, але він на допит так і не з’явився.

Підкреслимо, політолог Володимир Фесенко зазначив, що Петро Порошенко знає, хто і які рішення приймав під час тої страшної трагедії і, що саме Порошенко має понести відповідальність. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Безумовно, відповідальність за те, що сталося, несе не одна людина. І з цим врешті решт треба розібратися, в першу чергу правоохоронним органам. До речі, дивно, що у справі про Іловайську трагедію жодного разу не допитувався як свідок Петро Порошенко. Про це два роки тому сказав Анатолій Матіос, який тоді був головним військовим прокурором. Але Петро Олексійович був у серпні 2014 р. і Президентом і Верховним Головнокомандуючим, знає, хто саме і які рішення тоді ухвалював, яким чином здійснювались переговори з росіянами про виведення наших військових з оточення», – наголосив політолог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *