Секретна операція путіна! Довго готувався до неї: відбулась минулого тижня. Перші подробиці!

Операція, до якої так готувався президент РФ, відбулася минулого тижня. Деякі її подробиці з’явилися в Мережі.

Телеграм-канал Generall SVR повідомляє, що хірургічну операцію Путіну зробили у ніч із понеділка 16 травня проти вівторка 17 травня. І на думку лікарів, які, нагадаємо, наполягали на тому, щоб зробити операцію якнайшвидше, вона минула успішно.

“Путін особисто був відсутній в інформаційному просторі від 17 до 19 травня і не був доступний навіть для близького оточення, за винятком секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева. Від 17 до 19 травня в інформаційному просторі розміщували “консерви”, записані заздалегідь зустрічі та послання, а особисто Путін за цей час провів двічі телефонні переговори: 20 травня засідання Ради безпеки в режимі відеоконференції відбувалося за схемою, де виступ президента був записаний заздалегідь, а участь Путіна у відеоформаті підтримувалась за допомогою технології Deepfake, як і за тиждень до цього.

Насправді 20 травня Путін був ще слабкий для того, щоб брати участь у тривалих нарадах, і провів дві короткі розмови звідеозв’язком. 20 травня ввечері стан здоров’я Путіна погіршився та стабілізувався лише вранці у суботу, 21 травня. Лікарі рекомендують Путіну спокій найближчими днями і наполегливо рекомендують відмовитися від особистої участі у зустрічах”, — повідомляється на каналі.

Вони також пишуть, що одним із небагатьох, хто знає реальний стан справ зі здоров’ям Путіна, є невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко. Саме його попросили надати диктатору послугу та створити видимість активної діяльності президента РФ.

“Раніше Лукашенко вже “допомагав” Путіну таким самим чином, коли в періоди погіршення стану здоров’я президента Росії вони проводили зустрічі та “багатогодинні переговори”, що мало свідчити про прекрасне самопочуття Путіна і розвіяти інформацію про його хвороби. Так і зараз Лукашенка притягли” засвідчити усьому світу, що “пацієнт швидше живий, ніж мертвий”, — йдеться на каналі.

Додамо, що в американській розвідці вважають, що Путін страждає на мозковий розлад, викликаний недоумством, хворобою Паркінсона або “стероїдною люттю”, що виникла в результаті лікування раку стероїдами.

Посилаючись на джерела, близькі до Кремля, високопосадовці розвідувального альянсу “П’ять очей”, до якого входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Велика Британія та Сполучені Штати, вважають, що існує фізіологічне пояснення рішення російського президента, що викликає загальну критику, вторгнутися в Україну.

Джерело зазначає, що ця нездатність ясно мислити посилювалася відсутністю “петлі негативного зворотного зв’язку”, оскільки російський лідер “просто не був поінформований” про елементи невдач під час вторгнення. Передбачається, що “одутлуваті обличчя та шия” 69-річного деспота можуть бути потенційними побічними ефектами тривалого приймання стероїдів. А західні спецслужби та джерела у Кремлі повідомляють, що поведінку Путіна провокує тяжка хвороба.

Те, що Путін вирішив фізично ізолювати себе від оточення, теж говорить про серйозні психічні відхилення. Найімовірніше, це страх смерті, страх перед тим, щоб не заразитися іншими хворобами і не померти раніше визначеного часу. Цей страх може бути спровокований тим, що він приймає ліки, що пригнічують його імунну систему, роблячи його вразливим до інфекцій.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *