Реальна причина візиту Рабіновича! Правда розкрилась – розвал ОПЗЖ: новий фаворит Кремля. Несподівано!

Кремль продовжує вести війну проти України. Тим часом російські депутати в українському парламенті від партії “Опозиційна платформа – за життя” продовжують їздити в Кремль.

Про це повідомляє журналіст Єгор Скоріна у своїй авторській програмі “Антифейк” на 24 каналі.

Вадим Рабінович знову відправився, як він каже, “домовлятися за мир”. Правда не зовсім зрозуміло, як він це робить з країною, яка не визнає війни.

Та й взагалі, на цьому тижні крило Віктора Медведчука в ОПЗЖ прям активізувалося якось на федеральних медіа.

Рабінович примудрився розділити один квадратний метр з терористом в ефірі пропагандистської програми “60 хвилин ненависті до України”.

Спочатку на федеральному каналі показали бойовика, який обливав брудом Україну, а після нього естафету прийняв депутат від ОПЗЖ.

Хто очолює делегацію ОПЗЖ

Раніше делегацію ОПЗЖ очолював Віктор Медведчук, але зараз він перебуває під домашнім арештом через підозру в державній зраді.

Так що Рабінович не виявив солідарність до однопартійців Сергію і Юлії Льовочкіним, яким в’їзд в Росію заборонений і поїхав в Москву “обкашлять вопросики” з Козаком.

Взагалі, з заступником глави адміністрації Путіна Дмитром Козаком, але може ще й з Тарасом Козаком, який раптово зник і не з’являється в Україні, адже тут його теж чекає підозра про державну зраду. Прям як у Медведчука.

Не полетів до Москви і Юрій Бойко, який раніше супроводжував кума Путіна в подібних поїздках. Ймовірно, в покарання за дружбу з Льовочкіним разом з яким вони намагаються підібрати партію ОПЗЖ під себе, поки токсичний Медведчук розсьорбує свої проблеми.

Не полетів в Москву і Нестор Шуфрич. Хоча йому це не заважає піддакувати російській пропаганді на відстані.

“Я б не перебільшував візит Остіна в Україні. Хотів би нагадати, що недавно був візит до Росії, набагато крутіший, Нуланд”, – говори Шуфрич.

Звичайно, крутіше. А то, що посольство США після візиту Нуланд в Москву заявило, що Росія – це головна перешкода на шляху до миру на Донбасі так взагалі крутотінь!

Не полетів в Москву і Ілля Ківа – зі зрозумілих причин. Йому навіть паспорт в Росії видавати поки побоюються, так що він з цього приводу висловлює жаль.

То для чого ж Рабінович полетів у Москву? Єдине логічне пояснення, яке приходить в голову – Рабинович поїхав в Москву за “Русским миром”.

Ось тоді все стає на свої місця. Для Рабиновича руській мір в Україні це не просто місія, а цілий обов’язок.

Нічого дивного. Просто типу український депутат літає в столицю країни, яка веде проти України війну і зізнається їй у коханні на восьмому році агресії.

Але ось, що цікаво. Дев’ятий місяць у Медведчука явні проблеми. Його партію прихильники масово не підтримують. А на так звані мітинги виходять лише наймані працівники, які отримують оплату. І це бачать конкуренти.

Партія не може мобілізувати свою уявну підтримку, про яку ОПЗЖ так багато говорить. А Медведчук уже не сприймається як глава партії з лідерів електоральних симпатій українців.

Ні для людей, ні для самих партійців. Він для цього занадто токсичний.

І саме на дев’ятий місяць проблем у Медведчука Рабинович поїхав в Москву. Невже для того, щоб запропонувати свої послуги? Щоб через 9 місяців народився замінник Медведчука?

Крило Медведчука розбивається, як і саме ОПЗЖ. Самого ярого помічника Медведчука – Ківу і того виключили з партії за привітання Путіну, позицію щодо Бандери і за його деструктивну позицію, яка завдає шкоди партійній структурі.

Більш того, його колишні однопартійці збираються виключити його і з фракції у парламенті. Це в черговий раз доводить, що Кремль в першу чергу кидає своїх.

Заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук прокоментувала поїздку співголови фракції “Опозиційна платформа – За життя” Вадима Рабіновича до Москви замість відвідування пленарного засідання Верховної Ради України.

Про це вона сказала у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання УНІАН щодо цієї ситуації та можливого покарання Рабіновича за такий “прогул”.

“Якщо говорити про те, виплатять йому зарплату чи не виплатять, то ні, він не отримає зарплату за цей день, звичайно. Це не є поважна причина”, – сказала Кравчук.

Водночас, додала вона, оцінку цій ситуації мають дати і виборці.

“З приводу якоїсь політичної відповідальності, то тут мають дати оцінку виборці: що людина, яка отримує зарплату за те, що працює народним депутатом, має бути в парламенті, розбиратися в законах, пояснювати своїм виборцям, їде натомість до столиці країни-агресора на таку… як їздить васал до сюзерена свого”, – наголосила депутат.

На уточнення, про яку суму за один день роботи йдеться, Кравчук пояснила:

“Якщо у нас загальна зарплата 34-35 тисяч, у когось ще якісь надбавки, – поділіть на 30 днів… Якщо людина пропускає робочий день, то не отримує за цей день заробітну плату”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *