Прямо з саміту! НАТО дасть Україні все: термінове рішення – РФ офіційний ворог. Розгром на полі бою!

НАТО передасть Україні стільки зброї, скільки потрібно. Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг на заході, організованому Politico в рамках саміту НАТО, який розпочав роботу сьогодні в Мадриді.

Щобільше НАТО офіційно визнав Росію своєю стратегічною загрозою. Нова стратегічна концепція НАТО офіційно змінила статус Росії у відносинах з Альянсом та визначає РФ найсерйознішою і безпосередньою загрозою для безпеки союзників

«Наш моральний та політичний обов’язок підтримувати постачання сучасних важких озброєнь так довго, наскільки це необхідно. Я не можу точно сказати, скільки триватиме ця війна, тому ми маємо бути готовими до довгого шляху. Також ми маємо забезпечувати підтримку», – сказав Столтенберг.

Він наголосив, що війна в Україні фактично розпочалася ще у 2014 році, коли Росія анексувала Крим та підтримала сепаратистів на сході України.

За словами прем’єр-міністра Бельгії Александра де Кроо, в Альянсі вважають, що Україна має перемогти Росію на полі бою. Для цього продовжать військову підтримку.

Про це повідомляють у твітері Александера де Кроо.

Про це глава бельгійського уряду повідомив перед стартом форуму 29 червня. Він зазначив, що цей саміт – вже успіх, адже доєднання Фінляндії та Швеції до НАТО зробить Європу більш безпечною.

Де Кроо наголосив, що НАТО постійно перебуває на контакті з президентом Володимиром Зеленським.

Ми висловили свою чітку думку, що ця війна може бути виграна лише на полі бою. НАТО має підтримувати український народ стільки, скільки це буде потрібно, аби зупинити російську агресію, – пояснив де Кроо.

Прем’єр Бельгії визнав, що стратегія Північноатлантичного альянсу має бути оновлена.

Де Кроо зауважив, що Бельгія підтримує Україну з самого початку і була однією з перших країн, які надіслали військову допомогу.

Підтримка української армії – це шлях зупинити Росію. І ми залишимося з Україною на цьому шляху, – додав де Кроо.

Радник голови ОП Михайло Подоляк зауважив, що є 2 головні думки саміту НАТО. Перша – що перемагати Росію треба військовим шляхом, а друга – у тому, що Росія загрожує всьому світу.

Перша фатальна помилка Путіна – недооцінка України, друга – Європи. Сьогодні можна з упевненістю сказати: західні лідери рішучі як ніколи, – наголосив Подоляк.

В Офісі Президента впевнені, що Москва отримає гідну відсіч.

Нагадаємо, очільник російського МЗС зробив гучну заяву про те, що війна проти України триватиме доти, доки НАТО буде надавати ЗСУ зброю. Також він бовкнув про те, що розширення Альянсу Кремль вважає неприпустимим.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг повідомив, що зважати на заяви Росії ніхто не буде. Відповідну заяву він зробив після того, як Туреччина дала “зелене світло” Швеції та Фінляндії на приєднання до Альянсу та підписала з ними відповідний меморандум.

Те, що відбувається зараз – це найшвидший процес приєднання до НАТО, і це чіткий меседж президенту Росії Володимиру Путіну про те, що двері НАТО відкриті, – сказав Столтенберг.

Також він додав, що Путін вимагав припинити розширення Альянсу, але після нападу на Україну він “отримає більше НАТО біля своїх кордонів”.

Раніше Путін вимагав від НАТО припинити розширення на Схід, а також вивести свій контингент з країн Балтії та Східної Європи. Божевільний диктатор сподівався на швидке захоплення України та подальшу загарбницьку кампанію, але героїчні ЗСУ поламали усі його плани.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *