Прямо в ефірі! Звернувся до Кремля – жортска правда, розгромили. В очі: “вам жити, чи на цвинтар”

Секретар РНБО Олексій Данілов у телеефірі 25 жовтня запевнив, що влада робить все можливе задля захисту людей від коронавірусу. Але, на жаль, не всі вони усвідомлюють реальну небезпеку. 

Данілов також поскаржився на антивакцинаторську пропаганду, поширення фейків в інтернеті про вакцини – все це є елементами гібридної війни, які застосовує проти України РосіяПро це йдеться в ефірі “Свободи слова” на ICTV.

“Скажіть, будь ласка, що ще треба зробити, щоб люди усвідомили – або вони вакцинуються, або відправляються на цвинтар”, – емоційно заявив Данілов.

У секретаря Ради нацбезпеки й оборони Олексія Данілова запитали, чи є, на його думку, ризик запровадження всеукраїнського локдауну? Той запевнив, що влада робить усе можливе, а як буде далі – залежатиме від людей.

“Ризик завжди є. Це залежить від свідомості наших громадян. Я вже не знаю, як пояснювати. Вам куди? Вам жити, чи на цвинтар?”, – відповів він.

І додав, що, на жаль, за прогнозами Україна може перетнути позначку в 1000 померлих від коронавірусу за добу.

Також він наголосив, що на території України є три групи впливу, які представляють інтереси Російської Федерації і між якими йде боротьба за першість.

«Давайте так. Що на сьогодні відбувається на російському напрямку? На російському напрямку зараз відбувається колосальна боротьба за вплив на Україну серед тих людей, які знаходяться на території нашої країни. Між цими групами йде зіткнення. Медведчук був однією з цих груп, він був, скажімо так, у фаворі з урахуванням того, що він кум Путіна. Зараз між цими групами йде з’ясування взаємин, хто буде тут старшим і представлятиме інтереси Російської Федерації. Багато таких груп? Я знаю як мінімум три групи, які з’ясовують, хто представлятиме тут інтереси Путіна. Група, яка розпалася, – це була група Медведчука, четверта», – сказав Данілов.

Стосовно Росії та війни. Російські військові знають, що повномасштабні бойові проти України дії обернуться кінцем для чинного режиму в Росії. Росія цілеспрямовано залякує Київ повномасштабними бойовими діями, розмірковуючи про червоні лінії після вступу України в НАТО. Про це в ефірі телеканалу НАШ заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Олексій Арестович також назвав Росію “фабрикою з виробництва понтів” і розповів, у що виллється повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

“Росія, коли розповідає про червоні лінії щодо вступу в НАТО і таке інше, то вона “колотить понти”… Російську армію, Слава богу, очолюють професіонали і вони прекрасно знають ціну реального військового вторгнення і розширення військового конфлікту проти України і знають чим це для них обернеться, а обернеться це кінцем російської армії і їхньої боєздатності, а можливо, кінцем нинішнього керівного режиму як такого”, — продовжив радник глави ОП.

Речник української делегації в ТКГ також нагадав, що Росія часто озвучує два меседжі про те, що “їхня зброя не має аналогів”, а українська — “завжди застаріла і є клоном радянських розробок”.

Арестович назвав ці заяви Москви брехнею і попередив, що якщо ракетні комплекси “Грім-1”, “Грім-2” і “Сапсан” встануть на озброєння, тоді Україна “зможе діставати далеко”.

Раніше Олексій Арестович в ефірі телеканалу “Дім” пригрозив, що Україна може розвернути свої ракети на Москву. За словами радника голови ОП, Україна вдосконалить свою ракетну програму і закликав Росію піти на мирне врегулювання війни на Донбасі.

“Путін дограється, що українські ракети будуть спрямовані на Москву в найближчому майбутньому, — заявляє Арестович. — І з однієї простої причини: ми працюємо над ракетною програмою. Якби не було агресії, ніколи б українські ракети ні на яку Москву б не були спрямовані”.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *