Прямо на яхті! Ветерани прорвались до Порошенка – Марина в ауті: накрили. Прямо в лице – Гетьман все!

Літо. Відпочинок. Хтось про нього мріє, хтось вже відпочиває. От пишуть, що вже і Петро Олексійович релаксує на повну.

Про це пише політолог Володимир Фесенко посилаючись на наближений до Офісу президента телеграм-канал “Картковий Офіс”

І зверніть увагу, він частіше став відпочивати. Мабуть теж втомився і від карантинних обмежень і від нашої політики, хочеться за кордон і на свободу (в різних сенсах цього терміну).

Не заздріть. Він собі може це дозволити. Мільярдер може відпочивати по-мільярдерськи. Але він ще і політик. І ось тут для нього знов виникає дисонанс. Під час його президентства Петру Олексійовичу дорікали, що він паралельно не забуває і про бізнес.

А зараз, як мені здається, Петро Порошенко розривається між політичною діяльністю (а політик має бути скромним, і думати лише про народ, а не про себе) і банальними радощами життя. От нова дилема!

У свою чергу політолог Андрій Золотарьов розкриває деталі розкішного відпочинку Порошенка. Далі в оригіналі.

Петро Олексійович махнув на відпочинок, як і будь-який громадянин України має на це право. А як «власник заводів, газет, пароплавів» має можливість провести його шикарно.

П’ятий президент України Петро Порошенко разом з сім’єю відпочиває в Хорватії на яхті KATINA. Як характеризують її спеціалізовані сайти «розкішна моторна мегаяхта Katina в Хорватії довжиною 60 метрів, однаково красива всередині і зовні. У 6 просторих каютах можуть розміститися до 12 гостей. Вона складається з 2-х VIP кают ліжками розміру “king-size» і 4-х кают з ліжками розміру “queen size», додам на борту для цінителів віскі є навіть віскі-бар.

Яхта оснащена гірками, гідроциклами та іншими атракціонами. Вартість оренди борту – 250 тис. $ в тиждень в низький сезон і 315тис. $ Високий сезон.

Звичайно, можна поєднувати багатство, особисту порядність і бути патріотом своєї країни. Ось тільки життя переконує українців в зворотному і олігарх-патріот сприймається як оксюморон

Вчора група «Рейтинг» результати чергового опитування. Порошенко як був, так і залишається лідером антирейтингу. Напевно, все-таки талант лицемірства не може нескінченно компенсувати неорганічність образу. Можна і далі під камери возити фрукти вагонами на передову, але в тебе будуть бачити «цинічного баригу» і патріота власної кишені.

Відзначимо, що вчора учасники АТО відвідали яхту KATINA, щоб повернути Петру Порошенко абрикоси, які він відвіз в АТО два тижні тому. “- Про це повідомляє” Картковий офіс “.

Нагадаємо, що неафішований відпочинок на Мальдівських островах президента України Порошенка з 1 по 8 січня 2018 року коштував не менше 500 тис. дол. Цього року родина Порошенка на Різдво нібито літала в Еквадор.

Порошенка зафільмували в аеропорту міста Гуаякіль перед посадкою на літак. Поруч — дружина Марина з сумкою елітного бренду Louis Vuitton та діти. Це відео опублікував телеграм-канал “Картковий офіс”. Спілкується родина Порошенків російською.

Спершу на цьому ж телеграм-каналі оприлюднили світлини яхти, на якій нібито відпочивала родина Порошенків на Галапагоських островах. Її вартість — 75 мільйонів фунтів, а оренда коштує близько 350 тисяч доларів на місяць. Окрім Порошенка, за даними телеграм-каналу, там було ще 8 осіб, а після того як місцеві журналісти підійшли ввечері до яхти і попросили зустрічі з Порошенком, борт підняв якір і пішов.

Якщо вам заманеться відпочити на Галапагоських островах, це обійдеться щонайменше у 4 тисячі доларів за тур з однієї людини.

“Дуже рідко (цікавляться. — Ред.), тому що це не настільки популярний напрям. Ці острови — відпочинок відокремлений, той, хто хоче відпочити, щоб його там ніхто не чіпав і це було красиво”, — розповідає туристична менеджерка Вікторія Ощепкова.

Схожа за класом яхта на місяць обійдеться у близько 350 тисяч доларів.

“Але це не рахуючи фінальних прибирань, кухарів і всіх інших. Вартість оренди на тиждень у більшості випадків дорівнює вартості оренди на місяць”, — каже туристична менеджерка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *