Повна націоналізація! ОПЗЖ все – Зеленський дожав: все в державу. Удар по зрадниках – переможемо!

Львівський апеляційний адміністративний суд ухвалив клопотання Міністерства юстиції та заборонив в Україні діяльність проросійської політичної сили Опозиційна платформа – За життя. Майно партії, згідно з рішенням суду, передається державі. Рішення може бути оскаржено у Верховному суді протягом 20 днів.

Як повідомляє громадянський рух Чесно в Facebook, Львівський апеляційний адміністративний суд (Восьмий апеляційний адміністративний суд) у понеділок, 20 червня, задовольнив клопотання Мін’юсту і заборонив діяльність партії Віктора Медведчука ОПЗЖ на території України.

Віктора Медведчука затримали: Зеленський показав фотоЗа рішенням суду майно партії передається державі. Вердикт можна оскаржити у Верховному суді протягом 20 днів.

ОПЗЖ стала 11 політичною партією, діяльність яких заборонено українським судом. Однак це єдина з усіх заборонених політичних сил, яка значно представлена в місцевих радах.

Заборона діяльності ОПЗЖ в Україні

Президент Володимир Зеленський 20 березня повідомив, що на Раді національної безпеки і оборони було ухвалено рішення щодо призупинення на період воєнного стану низки політичних партій, пов’язаних з Росією. Під заборону потрапили ОПЗЖ, наші, Опозиційний блок та інші політичні сили.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *