Пост Мозгової просто рoзрuвaє інтернет! 0лeнa – всім тuм вuїхав з країнu: “Мeне nonрoсuлu nовідомuтu це, ті, хто тут зaлuшuлuся…”

А тепер пост для тих, хто виїхав! Не капайте на мозок і припиніть кошмарити тих, хто залишився! Мене попросили написати це, ті, хто залишились тут і роблять все що можуть, тримають оборону!

Але їм «добрі» родичі, друзі і знайомі починають розказувати, що все пропало, нас здали, всім пи»да, нє»уй там сидіти терміново тікайте!

Блядь, припиніть це робити! Виїхали і сидіть тихо, робіть щось по можливості, не бикуйте там і не залякуйте тих, хто залишився тут!

Ніхто не збирається засуджувати жінок, особливо тих, які вивезли дітей! Всі все розуміють! Про чоловіків у мене своя особиста думка і я маю на неї право!

Я б зневажала свого чоловіка, якщо він виїхав і не залишився, але так само я б і собі не простила, якби кинула його тут. Ми одна родина, і будемо і в горі, і в радості до кінця! Це моє розуміння!

І так, я вважаю, що якщо всі поїдуть, то захищати немає що! Місто, село це перш за все люди, енергія їх, а не просто стіни, навіть якщо дуже гарні і старовинні! Ми, ті хто залишився, наповнюєм своєю енергією і сенсом ті міста де ми залишились!

Тому, можете допомогти, допомагайте одне одному, робіть кожен щось для Перемоги! А не можете сидіть і не пи»діть!

Миру всім! А Україні ПЕРЕМОГИ!

джерело:bn24.biz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *