Побачив палаючу автівку, в котрій крчала людина: Одесит, не зважаючи на жар і ризик для власного життя, врятував затиснутого водія (відео)

Легковий автомобіль згорів сьогодні вночі на автодорозі біля Сичавки (під Южним) Одеського району. Водія вдалося врятувати завдяки героїчним діям одесита Дениса Петручека, передають Патріоти України.

За словами Дениса, приблизно о третій годині ночі він їхав з Одеси в сторону Сичавки і побачив сильне полум’я при дорозі. «Спочатку я подумав, що це горить трава, але, під’їхавши ближче, виявив палаючий автомобіль, в якому кричав чоловік», — розповідає одесит

Вискочивши зі своєї машини, Денис кинувся до палаючого авто. Сильне полум’я не давало йому можливості підійти, але він обмотав обличчя рушником і зайшов з підвітряного боку. Тільки так вдалося відтягнути потерпілого.

Через деякий час на місце події прибули пожежники, які загасили машину. Швидка відвезла водія в лікарню Южного. Він сильно обгорів і зараз знаходиться в реанімації. За словами друзів потерпілого, під час руху вибухнув газовий балон, після чого автомобіль з’їхав в кювет і спалахнув. У свою чергу свідки НП кажуть, що машина загорілася в 10-15 метрах від траси.

Джерело:dymku.top

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *