П0мер відомий український актор: не nережив операцію

Вчора, 2 червня, помер український актор Сергій Шадрін після операції. Чоловік грав в повнометражних фільмах і серіалах. Також він був володарем чорного пояса 1 дан (панкратіон, карате).

Про смерть Сергія розповів актор Олег Шульга на своїй сторінці в Facebook.

«Вчора після операції помер актор Сергій Шадрін. Завтра прощання в Жашкові. Ми вже ніколи не побачимося», — написав Шульга.

Сергій Шадрін народився в Харківській області, а батьки його родом із Жашкова Черкаської області. Дитинство і юність він провів в Жашкові, тому вважає його рідним містом.

Він займався карате з 10 років. Пізніше почав займатися в Дитячо-юнацькому клубі фізичної підготовки. Після закінчення школи Сергій вступив до ВНЗ. Він змінив багато професій і служив в армії. Незабаром переїхав до Києва.

Кіно було його дитячою мрією, і він почав зніматися з 2013 року. Все почалося з епізодичної ролі, коли він зареєструвався на платформі для акторів.

Сергій Шадрін працював з такими режисерами, як Заза Буадзе («Позивний Бандерас»), Тарас Ткаченко («Чорний Ворон»). Він також знявся у фільмі «Максим Оса», режисера Мирослава Латіка.

Серіал «Доброволець» про воїнів АТО режисирував Ахтем Сеітаблаєв. Польський проєкт «Ватага» знімали Кася Адамик і Ольга Чадас.

Джерело:bbc-ccnn.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *