Офіціна заява! У Львівській області публічно заявили, що напад з боку Білорусі вони повністю готові відбивати

Лукашенко почав робити відверті кроки до ескалації воєнних дій. Зокрема джерела у розвідці повідомляють, що о 10:00 28.06.2022 на нараді силових структур у Гомельській області було оголошено військовий стан (Республіка Білорусь).

Перший заступник голови Львівської ОВ Андрій Годик повідомив, що регіон готується до ймовірного нападу з боку Білорусі

За його словами, у рамках цієї підготовки зводяться додаткові інженерні та оборонні мережі, а також налагоджується взаємодія з Волинською областю, яка безпосередньо межує з Білоруссю.

Посадовець зазначив, що жителям Львівщини потрібно бути готовими до посилення ракетних та авіаційних ударів з боку Білорусі. Також поки нікуди не зник ризик повномасштабного вторгнення білоруської армії, а тому на Львівщині зводять додаткові інженерні та оборонні мережі.

“Наші завдання дуже прості, але вимагають кропіткої роботи. Передусім, це злагодження всіх сил і засобів як правоохоронного блоку, так і військових, щодо координації планів відсічі агресії з білорусі. Також це налагодження взаємодії з сусідніми областями, зокрема, з Волинською, в частині скоординованих дій”, – сказав Годик.

джерело:bn24.biz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *