Обірвалося життя знаменитого радянського актора: пішов занадто швидко і безжально

Популярний радянський і Латвійський актор театру і кіно, телеведучий, співак Гунтіс Скрастиньш помер 11 жовтня у віці 67 років — помер він не через природні причини.

Про це повідомляє PRESS з посиланням на члена правління SIA Forte Production Яніса Клявиньша, який і назвав причину смерті популярного артиста.

Гунтіс Скрастиньш помер від швидко прогресуючого раку, який не дав йому і шансу на одужання.

«Гунтіс пішов занадто швидко, раптово і безжально. Влітку він диригував фіналом Латвійської пісні серця і фестивалем Zelta šlāgeris, його голос щойно прозвучав по телебаченню», — сказано в офіційному прес-релізі Клявіньша.

Працював на латвійському телебаченні, де вів передачі «Тон», «З півслова», «Латиші в світі», шоу «Опитування по латвійському шлягері» і «Пісня для душі». Встиг зіграти в фільмі «Матч відбудеться в будь-яку погоду», в детективі «Три дні на роздуми» і спортивній драмі «Команда мрії 1935».

Актор завжди з особливим захопленням і задоволенням цінував свою співпрацю з композитором Раймондом Паулсом. У березні цього року разом з маестро він отримав «Золотий мікрофон» в категорії «Кращий альбом хіта».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *