“Ніякої спроби не буде…” Данілов ж0рстко відповів Медведєву на скандальну заяву по Криму

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов відреагував на випад заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва щодо спроб України повернути Крим. Він наголосив, що “спроб не буде”, наша держава поверне окупований півострів одразу.

Про це Данілов написав у своєму Twitter. Позначивши у своєму твіті Медведєва, секретар РНБО наголосив, що хоче його заспокоїти:

“Крим ваш” може бути тільки в хворій антисемітській, українофобській уяві окремих кремлівських діячів, і ніякої спроби не буде”.

“Повернення тимчасово окупованої території Криму буде проведено без спроб, одразу. Без поваги, Олексій Данілов”, – зазначив чиновник.

Нагадаємо: через страх перед перспективою вступу України до НАТО та подальшими спробами “зазіхнути на Крим”, який РФ окупувала у 2014 році, Медведєв знову пригрозив Третьою світовою війною.

“Будь-яка спроба зазіхнути на Крим – це оголошення війни нашій країні. І якщо це робить країна, що входить до НАТО, це конфлікт із усім Північноатлантичним альянсом. Третя світова війна. Тотальна катастрофа”, – заявив заступник голови російського Радбезу.

Данілов попередив Медведєва, що Крим буде повернуто без спроб

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *