Не стало легендарного актора з фільму “Чотири танкісті и собака”

Фанатам повідомілі про ті, что из жизни Пішов актор Веслав Голас.

У Варшаві на 91 году життя помер відомій актор Веслав Голас. Широкому колу фанатів ВІН ставши відомій после роли Стрілка-радиста Томека в серіалі 60-х “Чотири танкісті и собака”. Актор НЕ зміг пережитого другий інсульт, Який ставши прічінойй смерти.

Актор проживши дуже цікаве життя. Веслав Голас народився в 1930 году в городе Кельце. Батько майбутнього актора – Теофіл Голас – був сержантом артілерійського полку и взявши участь в боях проти сил вермахту, пізніше попал в полон до націстів и помер в концтаборі Майданек.

Майбутній актор також не залишалася осторонь від подій, які відбувалися в країні. Він вступив в організацію “Сірі шеренги”. Але в 1944 році він був заарештований і зазнав тортур. Для чоловіка це стало великим випробуванням, але не зломило.

Після закінчення війни Велас вирішив вступати до театрального. І він пройшов на перший курс з першого разу. Майбутній актор вступив до Державну вищу театральну школу Варшави. Після закінчення навчання актор вже грав в декількох театру. Після він став приймати запрошення знятися в кіно.

Але практично всьому світу він став відомий після картини “Чотири танкісти і собака”. Її показували не тільки на території Польщі, а й усього Радянського союзу. Актор ту ж полюбився багатьом шанувальникам за свою відкритість на екрані і щирість. На рахунку ВЕЛАС більше тридцяти картин.

У Польщі на 91 году життя помер відомій актор з картини Чотири танкісті и собака, фото: скріншот

У Польщі на 91 году життя помер відомій актор з картини Чотири танкісті и собака, фото: скріншот

Джерело:bbcccnn.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *