“Ми це зробили!…” Порошенко анонсував великий контракт на закупівлю безпілотників ВІДЕО

Подаємо мовою оригіналу:

Ми це зробили!

Під час відрядження до Кіпру в рамках робочої поїздки країнами Європи ми домовилися про довгостроковий контракт з компаніями – виробниками найкрутіших безпілотників.

Ми переконалися, що ці пташки надзвичайно круті, дуже високо літають, і ворогу дуже важко чимось їх досягнути. Якщо він витратить ракету «Бук» або «Тор», то сама ракета коштує значно дорожче, ніж наша «пташка».

Ми викуповуємо всю партію цих безпілотників, які мають стати очима нашої артилерії, аби кожен удар по ворогу був максимально ефективним.

Зі зрозумілих причин ми не називаємо виробників і не кажемо, де вони працюють. Але це справжні патріоти України, справжні професіонали. З 2014-го року працювали в Україні, мають величезний досвід. А сьогодні поєднують західні технології, західні моделі виробництва, західні ліцензії із глибоким професіоналізмом та патріотизм українців.

Із власного досвіду знаю – це навіть не бригадний рівень. І командувачі, коли їм пропонуєш всю палітру продукції, завжди, 100% вибирають ці оперативні розвідувальні апарати. Бо це – «очі» артилерії. Тому саме «Очі Арти», а не Poseidon, буде називатися цей наш проект. Власники авторських прав на це також погодились.

Слава Україні!

Петро Порошенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *