Мер Дніпра Філатов відреагував на загибель колеги з Кривого Рогу: “Ще тіло не охололо, а ви вже вивергаєте в соцмережах гидоту в надії на лайки..”

Дніпровський градоначальник закликав усіх не влаштовувати “танці на кістках” навколо смерті мера Кривого Рогу.

Міський голова Дніпра Борис Філатов не залишив без уваги відхід з життя свого криворізького колеги Костянтина Павлова.

Про це повідомляється з посиланням на facebook. Філатова.

Градоначальник заявив: йому безмежно шкода від того, що Павлова більше немає в живих. Разом з тим він закликав усіх – журналістів, блогерів, експертів і однопартійців (Павлов був членом “ОПЗЖ” – ред.) Утриматися від коментарів і “прикусити свої погані мови”.

“Ще тіло не охололо, а ви вже вивергаєте в соцмережах гидоту в надії на лайки /” розумним здатися “/ політичні дивіденди заробити. Не люди – нелюди”, – написав Філатов.

Нагадаємо, в неділю, 15 серпня, на веранді власного будинку виявили тіло глави Кривого Рогу Костянтина Павлова. Поруч лежала рушниця.

І все ж один з лідерів “ОПЗЖ” Вадим Рабинович зробив заяву з даного приводу. Він відмовився вірити у версію про самогубство: за його словами, Павлов не виявляв жодних схильностей до самогубства: Рабинович розмовляв з ним 2 дні тому, однопартійці також спілкувалися напередодні і не зафіксували ніяких тривожних сигналів.

За матеріалами dialog.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *