Лободам, лоракам, поваліям з марувами, потапами і сердючками до уваги: «Не можна співати у того, хто б’є твій народ», — Кікабідзе закликав українських артистів не виступати в Росії

Знаменитий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе, котрий 2008 року під час нападу Росії на Грузію відмовився від отримання ордену в Кремлі і розірвав всі контракти в державі-агресорі, звернувся до своїх колег. Найпопулярніший на пострадянському просторі грузин переконаний, що українські артисти не повинні їздити виступати в Росію, яка окупувала частину території і нашої країни. Про це народний артист Грузії висловився в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера», зазначають Патріоти України.

83-річний артист також закликав українських колег відмовитися від такої практики.

«Я вважаю, що не повинні. Але вони повинні вимагати у свого уряду, щоб у них була робота… Щось треба придумувати, щоб вони не їздили», — висловився Кікабідзе.

При цьому співак зазначив, що подібна картина спостерігається і в Грузії.

«Те ж у нас відбувається. Мені це не подобається, тому що не можна йти співати і танцювати у того, хто тебе б’є. Я маю на увазі народ… Неправильно», — сказав він.

Відповідаючи на питання, як він ставиться до таких людей, які їздять на гастролі в Росію, Кікабідзе зазначив, що з ними не спілкується, і серед його друзів з акторської команди «таких немає».

Також він наголосив, що після російсько-грузинської війни він зарікся їздити в Росію, але досі отримує сотні запрошень звідти з проханнями виступити.

«Я в 2008 році сказав, що моєї ноги не буде в Росії. Вже 12 років я в жодному російському місті не був… Стільки листів приходить, величезна кількість… але ні», — зазначив Кікабідзе.

Нагадаємо, у попередньому випуску доктор Комаровський відреагував на звинувачення анонімної організації «Бюро розслідувань щодо ковід-шахрайства».

Джерело:mereza.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *