Колони рф р0збuті! Десятки одиниць техніки – Авіація в п0вітрі: пілоти ЗСУ вжарuлu. Переможемо!

Минулої доби ударна авіація Повітряних сил ЗСУ завдала близько десяти групових авіаударів по позиціях російських окупантів, а також збила ворожий вертоліт Ка-52.

При це повідомляють у Telegram Повітряні сили ЗСУ.

“Під прикриттям винищувальної авіації, штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали ударів по взводних та ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші та скупченню живої сили й техніки противника”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил ЗСУ було знищено три безпілотних літальних апарати та вертоліт Ка-52″.

Всі цілі знищені на Запорізькому та Донецькому напрямках.

За даними Генштабу, минулої доби було знищено близько 200 російських військових. Загальна кількість втрат окупантів досягла 44 100 осіб.

За майже півроку повномасштабної війни проти України Росії не вдалося досягти майже жодних планів.

Через спротив Збройних сил та українців апетити країни-агресорки Росії поступово згасають.

Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в ефірі телеканалу “Еспресо”.

За його словами, окупанти не мають необхідних військових можливостей, щоб досягти своїх цілей.

“З огляду на спротив українців та Збройних сил України апетити Російської Федерації суттєво зменшилися. Звичайно, Путін не хоче відступати від своїх намірів, адже це його останній зірковий етап збільшення території Росії. На цьому зосереджені дії Путіна. Але Росія не має необхідних для цього військових можливостей”, – додав експерт.

На першому етапі повномасштабної війни Росії претендувала на захоплення України та зміну політичного режиму. Вже на другому етапі Російська Федерація готувалася до розчленування України майже навпіл.

“Якщо подивитися на підсумки майже 6 місяців війни, ситуація для України виглядає більш-менш спокійно”, – підсумував експерт.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *