Всі сподівання командування на те, що ситуацію виправить приїзд медиків з російської глибинки, адже місцевий персонал не міг впоратися із величезним потоком “трьохсотих”. Однак фельдшери, лікарі та медсестри ніяк не покращили окупантам статистику. Питання рятування життів російським військовим є дуже гострою для всього загарбницького командування. Адже якби путінські солдати виживали після легких поранень, кількість боєздатної орди була б більшою.

Однак через геть неадекватне реагування, відсутність притомних аптечок та помилки при наданні домедичної допомоги подекуди навіть легкі поранення кінцівки призводять до необхідності ампутації. Крім того, росіяни повільно помирають від больового шоку, крововтрат, запалень та інших факторів. Бо у лікарнях на окупованих Донеччині та Луганщині банально не вистачає найнеобхідніших медичних препаратів.

Постачанням геть всього у лікарні Донбасу займається виключно росія, яка сама відчуває шалений дефіцит медичних розхідників. Країна-агресорка фізично не може закрити всі фронтові потреби росіян. Через таку ситуацію нерідко хірурги оперують путінських ординців “на живу”, використовуючи старий дідівський спосіб знеболювання – 200 грамів горілки. Але навіть потрапляння до операційного столу (що стається далеко не з кожним окупантом) не є гарантією успішного виживання та відновлення. Через недогляд за травмованими та непрофесіоналізм з боку медиків загарбники помирають як мухи.

Наприклад, на початку серпня на Луганщині бійці ЗСУ настільки влучно вдарили по позиціях ординців, що 41 окупант “затрьохсотився”. Через три дні кожен із цих поранених відправився на концерт кобзона. Тож не лише ЗСУ нищать окупантів, їх донищують у лікарнях через халатність власного ж командування. Простий факт – росіян кидають на м’ясо, по-іншому і не скажеш.

Джерело:korupciya.com