“Хлопці все зроблять і все буде вирішено!”: Подоляк розкрив, що військові готові до звільнення півдня і чекають тільки одного

Радник глави офісу президента записав відеозвернення за кілька кілометрів від позицій росіян на Херсонщині.

Михайло Подоляк розповів про те, чого зараз не вистачає Україні для звільнення півдня від окупантів, опублікувавши відповідне відео у своєму Твіттері.

“3, максимум 4, кілометри до позицій росіян, Херсонська область. Одне з наших знищених сіл. З Росією не можна буде домовитися. Вона сюди зайшла не воювати за щось. Вона сюди зайшла знищувати все. Це і є суть російського світу”, – розповів на відео Подоляк.

Він підкреслив, що якщо Україна не закінчить війну правильно – тобто не вижене росіян повністю зі своєї землі – Кремль не дасть нам жити спокійно, руйнування триватимуть.

Радник глави ОП також поспілкувався з українськими військовими, які зараз б’ються на фронті. Він поцікавився у них, що конкретно потрібно зараз для того, щоб відбити південь країни.

“Я ж говорив, що Херсонську область, Запорізьку, Луганську, Донецьку ми будемо обов’язково звільняти. Це навіть не обговорюється. Наші хлопці, які тут, вони щиро хочуть це зробити. Вони все роблять правильно. Нам потрібна тільки конкретна далекобійна артилерія в повному обсязі для того, щоб це було ефективно. А хлопці все зроблять. Дайте тільки зброю. 70-100 кілометрів – і все буде вирішено”, – заявив Подоляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *