Дізналися вперше! Переговори Кулеби і Байдена: прямо в США – ш0куючі дані, такого ніхто не чекав!

Президент України Володимир Зеленський замінив трьох осіб у складі ставки верховного головнокомандувача. Указ про це, датований 16 серпня, опубліковано на сайті глави держави.

Персональний склад змінено на пропозицію Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України, йдеться у документі.

Зі складу ставки виведено колишнього голову Служби безпеки України Івана Баканова, колишнього командувача Сил спецоперацій ЗСУ Григорія Галагана та колишнього командувача Силами тероборони Юрія Галушкіна.

До складу ставки верховного головнокомандувача увійшли перший заступник голови СБУ, віро керівника відомства Василь Малюк, а також наступники Галагана та Галушкіна на посадах Віктор Хоренко та Ігор Танцюра.

Крім того, Зеленський затвердив у персональному складі ставки командувача Нацгвардії України Юрія Лебедя.

Додамо, Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні 15 серпня розповів, що провів засідання ставки верховного головнокомандувача. Текст звернення наводить сайт глави держави.

У засіданні взяли участь головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала, глава Офісу президента України Андрій Єрмак і секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Головним пунктом порядку денного був аналіз військово-стратегічної ситуації, сказав він.

“Також розглянули – з того, про що можна говорити публічно, – питання забезпечення наших військових зброєю і боєприпасами та статус виконання попередніх рішень ставки – всі вони мають виконуватися на 100%, відповідальність за це – персональна”, – додав він.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *