Це таки сталось! Путін здався? Борт до Зеленського – прямі переговори? Тільки з ЗСУ!

РФ хоче почати перемовини з українською стороною.

Путін поставив своїм підлеглим за ціль повне захоплення Луганської та Донецької областей. Однак зараз у керівництві розуміють, що досягти цих цілей немає спроможності. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв’ю виданню NV.

За словами посадовця, наразі росіяни намагаються прийняти, що в них немає змоги повінстю захопити українські території. Через це активно піднімається питання про переговори.

«Тому на сьогодні благають. Беруть цілий пул перемовників. Вони зараз ведуть величезну роботу з певними групами, аби вони вступили в перемовини. Вже і Бразилія, і кого тільки немає в посередництві – «давайте будемо домовлятися, щоб якось вирішити це питання», – повідомив Данілов.

Він також нагадав, що в України доволі прості умови, сформульовані президентом, за виконання яких українська сторона сяде за стіл переговорів.

«Чотири вимоги, які ми на сьогодні висуваємо Російській Федерації. Звільнити всі наші території, які на сьогодні є тимчасово окупованими. Відповідальність через трибунал тих людей, які все це затіяли, які знищують дітей, літніх людей, жінок, які до військової справи не мають жодного стосунку. Гарантії безпеки нашої країни – обов’язково. І відповідальність – це четвертий фактор», – наголосив чиновник.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *