Це просто шок, як таке могло статися!!!! У Борисполі літак Ryanair “забув” частину пасажирів, серед них – 10 дітей: з’явилися подробиці. Фото

У четвер, 12 серпня, літак компанії Ryanair полетів з аеропорту “Бориспіль” без групи з 10 підлітків і двох дорослих, які супроводжували їх. Нібито вони запізнилися на посадку.

Про це написала в Facebook мати однієї з дівчат, депутатка Запорізької облради Ірина Славова. За її словами, діти повинні були летіти до Кракова за програмою міжнародного навчання (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).Для мене шок, як таке могло статися!!!!Діти з різних міст України планували цю поїздку зазделегідь, за день до виліту всі були в гарному настрої, всі очікували на зустріч,планували вже своє міжнародне навчання та знайомство з молоддю Польши та Німеччини……Приїхали в аеропорт своєчасно, за 2,5 години до виліту, стали до стійки реєстрації за 2 години.

Реєстрація тривала ДУЖЕ повільно ( на цих стійках реєстрували багато рейсів в Европу в різні країни). АЛЕ, коли реєстрацію пройшли, розуміючи, що часу обмаль швидко побігли на паспортний контроль ( де їм допомогли швидко її пройти ) та побігли на свій гейт для виліту. Ті хто перший пройшов паспортний, з одним із керівників побігли попередити. Керівник бігала шукала на допомогу, працівники аеропорту зв’язувалися по рації з кимось і говорили не хвилювалися.

Перші прибігли за 17 хвилин до виліту, але було все зачинено і вони не могли повірити своїм очам, що літак вже відпустив трап і закрив двері літака ( а в цей час керівник продовжував кликати на поміч у працівників аеропорту)На що їх представники через 20 хвилин підійшли та сказали, що вони затримались і літак полетів без них.ЯК МОЖНА БУЛО ЗАЛИШИТИ ГРУПУ ДІТЕЙ ( в тому числі неповнолітніх) ???????????ЧОМУ НЕ ШУКАЛИ ТА НЕ КЛИКАЛИ 12 ЛЮДЕЙ????? Завжди хто запізнюється, роблять повідомлення та чекають!!!!!!!!!ТУТ ВСІ КЛИКАЛИ НА ДОПОМОГУ, а залишилися в ситуації -САМ НА САМ….Всі були в такому стані, що не те що не знали що робити, всі просто впали в шок …..

Керівники з’ясовували з представниками аеропорту як таке могло статися, на що їм відповідали – всі претензії к перевізнику ( стійка якого відсутня в аеропорту)Діти телефонували батькам, ситуаціязагострювалася…..без відома що робити….Чотири години суперечок ні до чого не приводили.

Підняли всіх ( посольство, консулів, народних депутатів , авіакомпанію …..) але виліт стояв наступний лише через день на Краків, з пересадками варіантів небуло….Діти голодні, втомлені, з розрядженими телефонами ( тому що постійно всім телефонували та робили стріми), керівники на нервах ( всі телефонують від батьків до представників ЗМІ), АЛЕ потрібно приймати рішення, що далі?Прийняли їхати автобусом. Буде новий день та «нова їжа» Сьогодні всі заспокояться, переночують та зранку в дорогу.Впевнена, що для дітей це буде саме неприємна спогода цієї поїздки!А ми, будемо відстоювати права наших дітей (вже йдуть розборки з компанією RyanairИрина Левченко дякую за публікаціюДякую ВСІМ за допомогу!!!! Хто хвилювався з нами, писав нам та допомогав!!!! Світ чудовий, тому що є такі люди, яким небайдуже!

Ірина Славова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *