Частину Росії замело снігом, дороги закриті для проїзду, а школярі сидять удома. Фото і відео

Регіони Далекого Сходу у Росії накрили потужні снігопади. Там вирує сильна хуртовина з поривами вітру до 20 метрів за секунду, видимість на автошляхах знижена, у деяких районах відімкенено електрику.

Як повідомляє Amur Info, негода спіткала Амурську та Сахалінську області, Хабаровський та Приморський край, Єврейську автономію та Камчатку. Мешканці активно діляться знятими фото та відео (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Згідно із прогнозами синоптиків, східний циклон залишиться в регіоні ще й у вівторок, погода залишиться хмарною, на більшій частині області йтиме сніг, на сході – сильний сніг.

Східний циклон залишиться в регіоні ще й у вівторок

Зазначається, що в Хабаровську через негоду запроваджено обмеження для руху пасажирських автобусів на федеральній автодорозі А-297 Хабаровськ – Біробіджан. А влада Приморського краю порекомендувала роботодавцям зробити понеділок, 22 листопада, коротким днем через негоду.

Далекосхідні регіони Росії накрили снігопади

Крім того, у 4 районах скасували уроки у школах, кілька доріг закрито для автобусів, порушено електропостачання у 7 районах. У Примор’ї за добу випала місячна норма опадів, але сніг із дощем.

Відео дня:
У Примор'ї за добу випала місячна норма опадів
Далекий Схід засніжило

Водночас сахалінське управління Росгідромету прогнозує ввечері та вночі 23 листопада в Південно-Курильському та Курильському районах посилення вітру до ураганного – 33-35 метрів за секунду, сильний дощ та мокрий сніг.

Автодороги закрили для автобусів
У Росії борються зі снігопадами

Джерело:bbcccnn.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *