Частково території будуть утрачені: екстрасенс спрогнозувала, чи зможе Росія повністю захопити Україну

Екстрасенс Анна Єфремова спрогнозувала, що Росії не вдасться повністю захопити усю Україну, принаймні, 2022 року.

Екстрасенс розповіла, що Юпітер йде весь 2022 рік по 4-му дому гороскопу України і він не допустить, щоб РФ окупувати всю Україну. Водночас частково території будуть втрачені, їх не вийде повернути в повній мірі поточного року.

Про це Єфремова написала в своєму Telegram-каналі.

“Третя світова війна в 2022 році не почнеться, бо сильне положення Юпітера в Рибах цього не допустить. Але спалахи агресивних дій, погрози, провокації ми ще будемо спостерігати в різних частинах світу. Причиною цього є все той же Сатурн, який зараз в Козерозі, плюс до всього весь 2022 рік йде по накшатрі, якою управляє Марс (планета агресії, конфліктів, військових дій)”, – спрогнозувала вона.

Єфремова впевнена, що переможе в цій війні Україна.

“Нас не перемогти! Ми – остання країна, яку спробувала захопити Росія, і саме об нас вона зламає свої зуби! Бо ми народ благословенний Богом, ми вільні, і в цьому наша сила”, – додала екстрасенс.

Нагадаємо, астрологиня Анна Карпєєва розповіла, чи закінчиться війна в Україні восени.

Зауважимо, астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Джерело: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *