Батьки – Зeлeнcькoму: “Ви ж обіцяли, що бaндuтu сuдiтuмyть в тюpмaх, а вони вбuвaютb нашuх дітей”. “Мамо, я lнвaлiд?”

”Пане президенте, де мої ніжки?” – пишуть стурбовані батьки хлопця, який залишився без кінцівоk. 

Нагадуємо, що 29.11.20 на залізничній колії біля с. Миколаївка 18-річний юнак, Володимир Авдєєв, лежав без свідомості на колії. Машиніст потягу, побачивши людину на рейках, почав гальмувати. Та гальмівного шляху не вистачило.Сину відрізало обидві ноги, а тіло не зрушилось, воно лежало на одному місці.

Машиністи надали першу медичну допомогу, викликали швидку та поліцію. Відкрито кримінальну справу – порушення правил на залізниці. Та питання не до залізниці

По дорозі від друзів додому, дитині не потрібно переходити залізничне полотно. Він був покладений на рейки з іншого боку біля колії, щоб не було видно і ніхто не знав. Згодом ми дізнались, хто це міг зробити, хто тримав в страху всю молодь округи.

Ми звернулись до слідчої поліції та обставини змусили звернутись до Вас, пане президент. Почуйте голос народу – Ви в передвиборчій агітації обіцяли що бандити будуть сидіти в тюрмах, а вони вбивають наших дітей, вийшло – “обіцянка-цяцянка”

“Мамо, скажи, я інвалід? Де мої ноги? Я бачу ти плачеш і радієш?”

“Так синку, я радію, що ти залишився живий, а плачу…”- не сказала

Серце розривалось, не знала, чи переживе він ще одне хірургічне втручання в його голівоньку.

Не могла триматись, омивала його материнськими сльозами. Молилась Господу, щоб нікому з батьків більше не довелось оплакувати своїх дітей.

Навіть стало жаль батьків його вбивць.

Пане президенте, у Вас теж є діти – яке їх чекає майбутнє у державі, де не діють закони?

У суспільстві дуже велика зневіра до правоохоронних органів. Вони озброєні та профінансовані коштами платників податків, які перетворились на посібниках бандитів.

Ми підозрюємо правоохоронні органи у антидержавній діяльності Їх представники на місцях це переконливо доводять: тиснули на свідків, що це тільки нещасний випадок.

Які докази ?

1 Судово-медична експертиза відсутня.

2 Не прийняття до уваги інших варіантів трагедії, а особливо, безпосередню інформацію батьків, що це було навмисно

3 Сарказм слідчого на довідкову інформацію зі вказівкою підозрюваного

4 Прийняття рішення слідчим про стан алкогольного сп’яніння не із результатів медичного дослідження, а лише на “нюх” носом.

5 Затягування часу, відразу не були опитані учасники компанії, в якій перебував потерпілий. Тільки на четвертий день після втручання пресенценіровки

6 Інсценіровка дізнання: “Ми приїхали тому що наполягали батьки, а що скажете – байдуже, це всеодно нещасний випадок, його збив потяг.

7 Розміщення на сайті поліції Козятина інформації: “Потерпілий був у стані алкогольного сп’яніння” без підтверджуючих факторів: аналізу крові, сечі.

Поліція відносно злочинів

1 “Наша брань не против плоти и крови, но против духов злобы”. Для нас вкрай важливо, щоб поліція першочергово затримала злочинців, щоб уникнути неправомірної розправи – самосуду друзів потерпілого. Ми розуміємо, що ці методи можуть збільшити трагедію. У них теж є рідні. Та згідно закону, треба покарати винних, щоб і іншим було повчально.

2 Позиція правоохоронних органів відносно скоєння слідчим неправомірних дій та бездіяльності – державна зрада, порушення присяги та людяності. Слідчих, що засвітились як посібники бандитів, звільнення з правоохоронних органів, рішення буде прийнято на служіннях в народі та поданнях до обласного керівництва МВС та іншим.

Наше ставлення до вищого керівництва району області – “не бажай іншого царя – може бути гірше”. Допоможемо правоохоронним органам, наведемо лад у державі. Хай працюють, дамо ще один шанс.

Стан у державі одним словом – катастрофа

– політично – немає ідеології державотворення, іде війна.

– економічно – занепад

– релігійно – антагонізм, ворожнеча, війна

– соціально – беззахисність, велика прірва між владою та народом.

Держава живе в кредит, збільшуючи тягар наступних поколінь, а у чиновників мільйони та сотні тисяч зарплата. Неоправдано завищені пенсії чиновників, які довели до зубожіння народу, а для чесних і працьовитих – злидні.

Ви змусили нас на рівні сім’ї організуватись для самозахисту, коли держава не може захистити.

Дійшло до того, що треба вже захищати державу. Давайте об’єднаємось заради порятунку.

Просимо усіх, хто прочитає цей лист, скопіювати та надіслати друзям та близьким, а особливо президенту, щоб почув голос народу.

Хай він побачить, що коли він не може отримати допомоги від Верховної ради, що може стати дійсно “слугою народу”, якщо прислухається до його голосу.

Організаційні контакти: тел. 093 253 55 19

реквізити на допомогу Вові Авдєєву

картка батька: 5168 7456 0181 0556 (Авдєєв Володимир).

За матеріалами зі сторінки  Вєра Авдєєва.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *