Батько встановив приховану камеру в спальні та переглянувши запис побачив жaхливi кадри

Після того, як няня розповіла батькам, що чує якісь звуки нагорі, батько дитини встановив приховану камеру. Те, що він потім побачив шокує вас! Через пару років після весілля у них з’явилася дитина.

До того, як дружина завагітніла, сімейна пара працювала не покладаючи рук, щоб накопичити на будиночок. Чоловік працював агентом нерухомості а його дружина корпоративним юристом. Як відомо, Каліфорнія це найдорожчий штат в США, відповідно довго без роботи там не протягнути. Незабаром після пологів Магдалена змушена була повернутися на роботу, а й ясна річ для дитини знадобилася нянечка.

Як і всі нормальні батьки вони шукали хорошу людину, яка могла б подбати про малюка, як про своє власне. Від няні потрібно приготування їжі для Джоша, дрібна прибирання і звичайно ж догляд за малюком.

Після розміщення оголошення багато дівчат прислали своє резюме. Серед них була одна на ім’я Елізабет Фрост. Вона була працьовитою, турботливою, а також прекрасно готувала. На момент прийому на роботу батьки не знали, що вона врятує життя їхньої дитини.

Одного ранку Елізабет і Джош вирушили на прогулянку в місто. На початку вони гуляли по парку, а потім вони зайшли в супермаркет здорової їжі. Так як персики були улюбленими фруктами хлопчика, їх і купили.

Приблизно до 3 години дня вони повернулися назад в красивий сімейний будинок. Коли няня увійшла в будинок у неї виникло неприємне відчуття, як буд-то щось було не в порядку. Вона прислухалася і почула звуки на верху. Після цього, вона зрозуміла, що краще забратися з дому. Однак Джош нічого не підозрюючи пробіг повз неї і хотів піднятися на другий поверх. У цей момент пролунав гучний хлопок і швидкі кроки по сходах. Няня прекрасно знала, що це не подружжя, адже вони обидва працювали. А значить пора було рятувати себе і дитину .

Джерело:mereza.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *