Бабуся розповіла мені, що потрібно робuтu ввечері з сіллю, щоб позбутuся усіх бід і проблем, а залучuтu здоров’я і достаток у дім! Шкодую, що не знала про це раніше

Сіль відновлює втрачені нами сили, заліковує діри в астральному тiлі. А злі люди і особливо ті, хто взяв на душу гріх чаклунства, солі не переносять. Не дарма наші предки брали сіль з собою в дорогу як оберіг.

У «нечистих» місцях її кидали через плече, щоб злі сили не могли нашкодити людині. Використовували сіль і в магічних обрядах – білі кристали повертали щастя, знімали з людини зле чаклунство.

У цій статті ви дізнаєтеся 5 потужних сольових порад від моєї бабусі захисту.

Як же захиститися за допомогою солі?

Порада 1.

Наші прадіди помітили, що наврочити людини найпростіше в той момент, коли вона захоплена розмовою і не звертає уваги на те, що відбувається. Тут-то заздрісник і наводить пристріт, відволікаючи вас улесливою розмовою.

Щоб уникнути такого нещастя повелося ще давно на стіл ставити сіль у відкритій сільниці. Адже вона «гасить» негативну енергію, відводить пристріт. А злі побажання повертаються через підземний світ до того, хто їх послав.

Порада 2.

Щоб визначити, чи є в будинку нечистий дух, та тут же його і за поріг вигнати, між 11 і 12 годинами дня візьміть звичайну чисту металеву сковороду (тефлонова або емальований зіпсуються), поставте на сильний вогонь і насипте тонким шаром сіль.

Прожарювати сіль треба від одного до трьох годин. Якщо в будинку є енергетичний бруд – на солі проступають темні плями. У міру того, як нечисть в паніці покидає будинок, вони світлішають.

До того ж радимо пройтися з гарячою сковорідкою по всіх кімнатах, щоб очистити їх енергетику. У міських умовах краще всього проробляти «сольову чистку» щотижня.

Порада 3.

Ну, а коли на ваш будинок накладено закляття і господарям загрожує смeртельна небезпека, повторіть обряд зі сковородою: сіль видасть попередження про те, що закляття дійсно існує, тріском і гучними «пострілами».

Порада 4.

Сіль ще й великий лікар – вона лікує від поганих снів і безсоння. Якщо ви народжені під знаком Рaка, Скорпіона, Риб, Близнюків, Терезів, Водолія, розчиніть три щіпки солі у воді, поставте на ніч рідину в голові і в ногах на підлозі.

Народженим під знаком Овна, Тельця, Лева, – Діви, Стрільця або Козерога потрібно просто поставити в голові і в ногах (на підлозі) дві »мисочки з сухою сіллю. А вранці сіль або солону воду слід вилити в туалет. Робіть цю процедуру протягом трьох ночей поспіль, і сон ваш стане міцним і глибоким.

Порада 5.

Ну а щодо її прямого призначення – на кухні? Підсолюючи страву, особливо супи і соуси, намагайтеся говорити і думати тільки про хороше – пам’ятайте, що ваші побажання записуються в аурі страви. Злі слова можуть привести до нетравлення шлунка.

А найкраще, якщо господиня, коли солить їжу, візьме за правило читати вголос «Отче наш». Це допомагає зберегти здоров’я і сили тiла і духу.

Джерело:acmeno.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *