Астролог заявила, що зараз Україна знаходиться у своєму зоряному часі

Професійний астролог і астропсихолог Альбіна Пономаренко розповіла, що Україна знаходиться у своєму зоряному часі, і в найближчі три роки її чекає розквіт.

Про це вона сказала в ефірі програми “Що далі” з Вікторією Панченко на каналі “Знай 24”.

Альбіна Пономаренко розповіла, коли для України почнуться сприятливі дати, і для неї настане розквіт.

“Є такі цикли прогресивного Місяця, 30-річні цикли, і ось зараз Україна знаходиться якраз в зоряній своїй годині. Тобто, це період з 2021 по 2023 рік. Все, що буде з нами відбуватися — це розквіт, це кульмінація. Тому, все, що від нас залежить, як від народу, і від нашого уряду, це не впустити хороші можливості, яких у нас дуже багато”, – сказала Пономаренко.

Вона зазначила, що в України з 12 по 23 жовтня починається доленосний період.

“Це період, коли у нас дуже багато різних кармічних аспектів. Це означає, що тут можуть бути дуже важливі доленосні рішення, події. Маленькі, великі, відставки, нові призначення. Можливо, навіть прийняття нових законів. 12 числа можуть бути якісь перевірки на законність, на правильність шляху, на правильність нашого вектору українського. 17 жовтня можуть бути якісь невдоволення. Але не дуже значні. Ну і 21 жовтня дуже хороший аспект”, – додала астролог.

За її словами, коли Україна мала попередній сприятливий період, це було пов’язано зі зміцненням курсу гривні, і зниженням захворюваності на COVID-19.

“Що стосується найближчих прогнозів саме для України, то ми бачимо, що вони хороші. І навіть початок 2022 року, січень-лютий, у нас дуже хороші аспекти йдуть. Вони пов’язані з багатьма подіями. Ось, наприклад, попередній аспект був пов’язаний із зустріччю Байдена і Путіна, де Байден заявив про те, що він підтримує Україну. І наступний дотик буде якраз в жовтні, 21 числа. Тому, ми можемо сміливо припускати, що це якась зустріч у верхах може бути. Можливо, Байдена і Зеленського. Можливо, Зеленського і Путіна”, – підкреслила Альбіна Пономаренко.

Вона зазначила, що ці аспекти перегукуються з аспектами в житті президента України Володимира Зеленського.

“У нього карма миротворця і дипломата. (Можливо, він зможе завершити війну на Донбасі, – ред.), у нас буде кілька таких точок. 3 грудня, або 28 лютого. Або далі у 2022 році у нас буде кілька хороших подій”, – сказала астролог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *