“Врятуйте мою матусю-вона не може дихати.. Благаю всіх” – Хлопець звернувся до людей….Біда в родині не оминайте

“МАМА У КРИТИЧНОМУ СТАНІ ЧЕРЕЗ COVID”: ПЕРЕМОЖЕЦЬ “ГОЛОСУ КРАЇНИ” ПРОСИТЬ ДОПОМОГИ (ВІДЕО)

максимальний репост прошу всіх-допоможіть нам..++

Переможець телешоу “Голос країни діти” Роман Сасанчин просить усіх небайдужих допомогти його мамі Сасанчин Євдокії. Жінка під апаратом ШЛВ, через коронавірус, та потребує дороговартісного лікування.

Про це Роман Сасанчин повідомив у своєму Facebook. “Друзі всім привіт! Хочу з вами поділитись не дуже хорошою новиною, це сталось приблизно 2 тижні тому. Я не хотів нікому казати, думав хто меньше знає, можливо краще воно буде. Але сталось не так. Моя мама два тижні тому захворіла на Covid-19. Спочатку було все не дуже критично, її лікували, їй ставало лекше.

Вона поправлялась, я думав, що все буде добре, але їй почало ставати гірше. Зараз вона лежить під дихальними апаратами, їй ускладнили лікування. Приписали препарати, які не є дешевими. І вона зараз в критичному стані. Я дуже хочу попросити вас про допомогу. Щоб кожен з вас допоміг чим зможе.

Я надіюсь на вас і надіюсь на те, що Бог не залишить мою маму в такій біді“, – розповів Роман у відеозверненні. “Моя мама – Сасанчин Євдокія Петрівна у важкому стані, під дихальними апаратами! Лікування надзвичайно дороге! Прошу максимального репосту і підтримки“, – пише Роман у дописі. Реквізити для допомоги: 5168 7573 6194 6314 Сасанчин Євдокія Петрівна, ПриватБанк.
джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *