5 хвилин тому! За “зачиненими дверима”: Шольц, Макрон та Драгі закликали Зеленського до переговорів з рф. ЗМІ злили все!

Як відомо, 16 червня, в Україну завітали президент Франції, канцлер Німеччини та прем’єр Італії. Провідні політики зустрілися з Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє Die Welt

Авторитетне німецьке видання стверджує, що іноземні лідери просили українського президента відновити переговорний процес з Росією.

Як зазначають, це відбулося нібито “за зачиненими дверима”. Політики вимагали піти Україну на “поступки”. Як пише видання, вони хочуть, щоб мирне рішення було максимально рентабельним – і вони не розуміють, що насправді означає ця війна.

Водночас небезпека такої пропозиції полягає у тому, що ця трійка складає ядро ​​нової коаліції реальних політиків у війні в Україні. Вони виступають за прагматичне, швидке і – принаймні із західної точки зору – найбільш економічно ефективне мирне рішення.

Але вони не виступають за справедливість, більше безпеки в Європі та захист свободи та фундаментальних принципів міжнародного права, – пише видання.

Додамо, що вочевидь така позиція вищих представників Франції, Німеччини та Італії створює величезний розкол всередині ЄС. З одного боку є реальні політики – навколо яких може сформуватися більшість в Європі. А з іншого – всі ті країни, які знають кровожерливість Росії, яка, захопивши Україну, точно не зупиниться.

Зазначимо:

Напередодні Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Маріо Драгі відвідали Ірпінь, який кілька місяців тому перебував під окупацією росіян. 

До провідного тріо долучився й президент Румунії Клаус Йоганніс, який прибув до Києва окремо. Лідерів супроводжував міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Політиків провели до будинків, знищених російськими загарбниками. Тож вони отримали можливість на власні очі побачити те, що залишили після себе військові, яким злочинні накази віддавав безпосередньо Володимир Путін.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц був шокований цією поїздкою. Він заявив, що дії Росії у війні проти України спрямовані лише на знищення. До того ж, Шольц підкреслив, що Ірпінь та Буча стали символом наджорстокості російської армії, безглуздого насильства. І наголосив, що війна Росії проти України має закінчитися.

Президент Франції Еммануель Макрон зазначив, що побачив спустошене місто і сліди варварства. А також героїзм українок та українців, які зупинили російську армію, коли вона йшла на Київ.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *